Binaire opties – Strategie

geplaatst in: Handelen in Binaire Opties | 0

Binaire Opties strategieNet als bij het gokken via internet kan je bij het kopen van binaire opties ook gebruik maken van verschillende strategieën en aanbieders. Het gebruiken van een binaire optie strategie is een goede keuze om rustig te blijven als je een belegging doet. Ook zijn alle beleggingen door middel van een strategie makkelijker te begrijpen en kan een systeem ervoor zorgen dat je risico’s kleiner worden. Binaire opties strategieën zijn beschikbaar in vele soorten. Het maakt in principe niet uit welke strategie je kiest, maar het is wel belangrijk dat je een strategie goed begrijpt en ten uitvoering kunt brengen. Uiteraard is het ook mogelijk om een belegging te doen puur op gevoel, maar toch zijn de risico’s hierbij groter. Als naar jou idee een strategie niet mocht werken, dan kan je uiteraard nog een andere manier kiezen voor binaire opties. Wissel pas echt als je zeker weet dat een strategie niet werkt en zorg ook dat je een andere strategie goed begrijpt alvorens je deze gaat gebruiken. . Kijk eens bij onderstaande strategieën en kijk of deze wat voor jou kunnen betekenen.

Martingaal

Bij deze strategie wordt er ingelegd volgens de wijze van verdubbeling. Dit betekend dat je bij een verlies je inleg zal moeten verdubbelen om toch nog winst te kunnen maken. Deze strategie voor binaire opties is erg makkelijk uit te voeren en dus zeker voor de beginners een goede houvast bij het beleggen.

Technische Analyse

Hierbij moet goed gekeken naar de koersen van het bedrijf waar je een optie op wilt nemen. Vooral belangrijk zijn de schommelingen van de koers in een bepaalde periode, maar ook de lijn waarop deze koers zich op het moment van inleggen bevindt. Kopen op een dieptepunt is altijd beter voor het verdienen van geld, als kopen op het moment dat de stijging al bijna aan zijn top lijkt te zijn.

Fundamenteel

Bij de fundamentele strategie moet je kijken naar de beurskoers. Daarnaast is het bedrijf dat achter deze koers zit ook een grote bepalende factor voor de inleg die je gaat doen. Probeer met deze binaire opties strategie altijd te zorgen dat je goed weet wat er speelt voor dat je gaat inleggen.

Nieuws strategie

Wat veel mensen doen bij het bepalen van hun inleg voor binaire opties is kijken naar het nieuws. Hier wordt allerlei informatie over de beurs verspreid en wordt ook het bedrijf waarvan de aandelen zijn nauwlettend in de gaten gehouden. Mocht er nieuws naar buiten komen, dan kan dit uiteraard effect hebben op een koers. Bij de binaire opties nieuwsstrategie wordt er gereageerd op het moment dat er zowel positief als negatief nieuws over een bepaald aandeel naar buitenkomt.

Bull of Bear strategie

Een veel gebruikte strategie is de zogeheten Bull of Bear. Hierbij gaat het niet om de aanwezige kennis over een bepaalde optie, maar gaat het puur en alleen om het geloof. Hierbij wordt vaak alleen gekozen voor het kopen van call opties op het moment dat iemand de Bull strategie kiest. Gaat iemand voor de Bear strategie, dan zijn de put opties leidend.