Soorten Binaire Opties

geplaatst in: Handelen in Binaire Opties | 0

Soorten optiesOnder de te verhandelen binaire opties zijn een aantal verschillende soorten te vinden waarvoor je kunt kiezen. De meest voorkomende soorten zijn de High/Low, One Touch, 60 Seconds en Pair Trading. Hoe je een belegging doet is per soort binaire optie afhankelijk. Toch kan je met deze soorten binaire opties een hoog rendement behalen met je eigen inleg, maar moet je er wel op letten dat elke optie zijn eigen risicofactoren heeft. Om duidelijk te maken hoe deze bovenstaande soorten in zijn werk gaan hebben we ze hier voor je uitgelegd.

High/Low

Door middel van High/Low binaire opties kan je een voorspelling doen, waarmee je geld verdiend op het moment dat jouw voorspelling waar is. Deze populaire manier van handelen wordt gezien als meest makkelijke manier om geld te verdienen. Hoe hoog het rendement is bij deze opties is afhankelijk van verschillende factoren. Omdat deze manier van binaire opties kopen zo populair is zal je ook zien dat vele anderen op deze manier proberen geld te verdienen.

One Touch

Deze binaire opties zijn minder bekend, maar toch kan je met de One Touch binaire opties makkelijk extra geld verdienen. Hierbij is het de bedoeling dat je een verloopmoment kiest en aangeeft op welke waarde een koest zal gaan staan. Je hebt geld verdient op het moment dat de door jou aangegeven waarde bereikt is voordat je opties verlopen. De rendementen van deze opties kunnen zeer hoog oplopen, dus met een goede inleg is er veel geld te verdienen.

60 Seconds

De 60 Seconds opties, ook wel Turbo genoemd, zijn een manier die veel gebruikt wordt om te trachten snel geld binnen te halen. Met een korte looptijd van één minuut kan je al flink wat geld verdienen. Hiermee is het risico wel wat groter, omdat er ook ineens een grote daling kan plaats vinden. Veel geld verdienen met de 60 Seconds binaire opties moet je dan ook alleen proberen als je goed op de hoogte bent van de koersen.

Pair Trading

Onder de vele soorten binaire opties is ook Pair Trading erg populair. Hierbij zet je twee verschillende opties tegenover elkaar. Het kan bij Pair Trading gaan om gewone aandelen, maar ook om verschillende beurzen, commodities of valuta.

Hoeveel geld moet ik inleggen bij de verschillende soorten binaire opties?

Beleggen door middel van binaire opties kan een hoog rendement over je inleg opleveren. Zoals bij veel dingen zo is, is het ook bij binaire opties zo dat het risico hoger wordt als je met een grotere inleg aan de slag wilt gaan. Hou goed rekening met je budget en zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de risico’s die je kunt lopen bij bepaalde manieren. Met een lage inleg heb je uiteraard de kleinste risico’s, maar bij een gelijk zal je met een goed rendement alsnog niet veel verdienen. Als je met meer geld kunt inleggen en daarbij het risico aan kan heb je altijd meer mogelijkheden om met een hoge inleg veel geld te verdienen.